Saltar al contenido
Meterac pytania i odpowiedzi

Jak usunąć wideo przesłane do Tiktok

TikTok to jedna z najpopularniejszych aplikacji społecznościowych dostępna w 150 różnych krajach. Choć zrzesza głównie młodych ludzi w wieku od 12 do 20 lat, jest również doskonałą platformą do promowania swoich działań w Internecie. Z aplikacji tej mogą korzystać nie tylko influencerzy, celebryci czy zwykli użytkownicy, ale także osoby, które prowadzą własny biznes i chcą dotrzeć do szerszego grona odbiorców. Jeśli wiesz, jak założyć konto, powinieneś również wiedzieć, jak usunąć film z TikTok lub odinstalować aplikację. Co powinieneś o nim wiedzieć? Treść:

  1. Jak usunąć film przesłany na TikTok?
  2. Jak usunąć filmy z galerii?
  3. Jak usunąć konto z TikTok?
  4. Jak odinstalować TikToka?
  5. Uzyskaj odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania

Komentuj filmy z mojej galerii w podobnych krokach

bobine de votre appareil. Ne vous inquiétez pas, vous pouvez facilement les supresir.

Zapewnij sobie spokój, uzyskaj dostęp do galerii zdjęć swojej odzieży. W tym filmie szukasz dossier Tik Tok.

Dlaczego usuwamy nasze konto Tik Tok?

Usunięcie konta TikTok nie jest decyzją życiową, zawsze możesz ją odtworzyć. Nie mniej interesujące są powody, dla których ludzie decydują się na usunięcie swoich profili i zapominają o złożeniu wniosku.

Podobnie jak wiele innych aplikacji społecznościowych, Tik Tok zyskał ogromną popularność podczas pandemii. Zamknięci w domu szukaliśmy kontaktu z innymi ludźmi, mieliśmy dużo czasu i mogliśmy go spędzić na przeglądaniu aplikacji.

Usuń film

Usuwanie filmów, których nie potrzebujesz lub nie chcesz na TikTok, jest bardzo łatwe.

  1. Po prostu otwórz aplikację i odwiedź swój profil. Tutaj znajdziesz pełną listę wszystkich filmów, które utworzyłeś w aplikacji.
  2. Kliknij wideo, którego nie potrzebujesz. Będzie wyświetlany i odtwarzany w trybie pełnoekranowym.
  3. W tym czasie zobaczysz trzy małe kropki w prawym dolnym rogu. Stuknij kropki, a aplikacja wyświetli inne dostępne opcje.
  4. Kliknij „Usuń”. Stuknij Usuń ponownie, aby potwierdzić.
  5. Gdy pojawi się wyskakujące menu, przesuń je od lewej do prawej, aż zobaczysz małą ikonę kosza na śmieci. Stuknij w to, a wideo zostanie usunięte z Twojej galerii. Aplikacja poprosi o potwierdzenie decyzji i kliknięcie Tak, aby całkowicie usunąć film.

Jak zaktualizować kogoś na TikTok?

Aby ponownie przesłać kogoś do TikTok, wykonaj następujące kroki:

1. Otwórz aplikację TikTok na urządzeniu mobilnym z systemem Android lub iOS.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines de afiliación y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Więcej informacji
Privacidad