Saltar al contenido
Meterac pytania i odpowiedzi

Jak zobaczyć ukryty link YouTube?

Gdzie mogę znaleźć listę reklam, które kliknąłem w Google? Co Google wie o miejscach, które ostatnio odwiedziłem i moich zainteresowaniach? Co powinienem sprawdzić, jeśli zapomniałem hasła do konta głównego?

Oto 10 linków, które powinien znać każdy użytkownik Google. Nie są łatwe do znalezienia, ponieważ są ukryte głęboko w ustawieniach konta Google. Mogą zawierać bardzo ciekawe, a czasem ciekawe informacje o tym, co gigant wyszukiwarek wie o Tobie. Pytanie brzmi, czy chcesz wiedzieć więcej?

Jeśli nie pamiętasz tytułu filmu…

Wszyscy wiedzą, czym jest Youtube — interesująca platforma mediów społecznościowych, na której ludzie mogą udostępniać treści wideo. I wielu to uwielbia, tak jak my. Do tego stopnia, że ​​czasami używamy go jako alternatywy dla oglądania telewizji. Wygląda na to, że YouTube staje się coraz bardziej popularny. To, co ludzie oglądają, jest bardzo zróżnicowane i wielu z nas ma swoje ulubione kanały. Subskrybujemy wiele kanałów, oglądamy filmy edukacyjne, śmieszne zdjęcia, poradniki czy teledyski.

Możemy nawet użyć youtube, aby pokazać światu nasze filmy, aby zyskać sławę, ale możemy przesłać nasze zdjęcia na serwer youtube, aby zwolnić miejsce.

Wielu z nas ma bardzo dużą listę filmów w naszej kolekcji. Jeśli przewidziałeś, dokąd zmierzamy, to nie ma sensu. Tak, możesz mieć starannie dobraną listę filmów w YouTube, ale nie jesteś ich właścicielem, tj. H. autor lub YouTube może anulować, usunąć, zablokować itp.

Dodaj S do połączenia HTTP

Jest to prosta sztuczka i generalnie działa, jeśli jesteś ze szkoły lub uniwersytetu i chcesz uzyskać dostęp do YouTube. Większość sieci szkolnych blokuje strony mediów społecznościowych, ręcznie wprowadzając ich adresy URL do oprogramowania do monitorowania sieci, które umożliwia im blokowanie pojedynczych adresów, a także grup witryn.

Administrator sieci w szkole lub na uniwersytecie zwykle umieszcza strony internetowe z przedrostkiem „http://” podczas wprowadzania adresów URL na czarną listę.

Uciekaj w dwie strony!

Przygotowałem dla Ciebie instrukcję w czytelnej i ilustrowanej wersji oraz jako materiał wideo na YT. Zdecyduj sam, co jest bardziej korzystne!

To bardzo dobre pytanie! Sprawa jest bardzo prosta, ale zanim przejdziesz dalej pamiętaj: – musisz być zalogowany do Facebooka, – podana metoda działa tylko wtedy, gdy używasz zwykłej przeglądarki (nic nie działa w aplikacji Facebook na tablety czy smartfony!).

UWAGA! Instalujemy i używamy tylko jednego programu!

Możesz także skorzystać z nieco bardziej zaawansowanego i skutecznego narzędzia o nazwie ComboFix. Jednak jego użycie wymaga zaawansowanej wiedzy, ponieważ niewłaściwe użycie może uszkodzić system Windows.

Więcej informacji na temat ComboFix można znaleźć pod tym linkiem — Podręcznik użytkownika ComboFix.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines de afiliación y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Więcej informacji
Privacidad